Wij zijn Sander en Petra en wij gaan een nieuw avontuur aan, het runnen van mini camping “De Bulte”. We hebben de camping overgenomen van onze (schoon)ouders Mieny en Hendrikus. Zij richtten de camping op in 2016.

Samen met onze kinderen Pieter en Emie hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn van Hengelo naar het platteland van Drente geëmigreerd om onze droom waar te maken; buitenaf wonen en met 3 generaties onder 1 dak.

Na een periode van bouwen hopen we eind dit jaar samen onder 1 dak te wonen met opa en oma. Wij in het oude boerderijtje en opa en oma in de nieuwe aanbouw. 

Mini camping “De Bulte” is een rustige en groene camping, gelegen aan de weg van Hoogeveen naar Westerbork. De camping ligt midden in het prachtige landelijke gebied rond Hoogeveen.

Onze camping gaat over in de natuur en ’s morgens in het voorjaar hoor je al vroeg vogelconcerten.

Onze doelgroep is 50+.

Wil je genieten van de natuur of je welverdiende rust, dan bent je hier op het juiste adres.

Wij hebben een aantal fietsroute’s gemaakt vanaf de camping, daar kun je gratis gebruik van maken.
Het fietsknooppunt netwerk begint vlakbij de camping.

Onze camping ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied Mantingerveld en dichtbij het “Nationaal Park Dwingelerveld” en “Boswachterij Gees”. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen.

In de directe omgeving vind je:

Zwemplas met strand “Schoonhoven”

Golfbaan “Martensplek”

Herinneringscentrum “Kamp Westerbork”

Monumentendorp Orvelte


Onze camping ligt ongeveer 6km vanaf Hoogeveen. Daar vind je onder andere:

Dichter bij de camping ligt het plaatsje Noordscheschut. Dit is iets meer dan 3 km vanaf de camping. Hier bevindt zich een kleine supermarkt, een bakkerij De Soete Suickerbol, geldautomaat, snackbar en een brievenbus. Handig voor als je even snel iets wilt halen op de fiets. In Noordscheschut bevinden zich ook enkele kerken.

Wij zijn aangesloten bij VEKABO

Wij zijn ook gekeurd door de ANWB