Plaats een bericht in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
5 berichten.
Moniek en Albert heeft geschreven op 11 augustus 2020 om 16:10:
Wij waren 5 dagen op deze prachtige camping: ruime plekken, vriendelijke sfeer, prima afwas/was/douche voorzieningen. En de omgeving is prachtig: mooie fietsroutes, wandelingen. Kortom: een aanrader deze camping!
Roos Abelman heeft geschreven op 10 augustus 2020 om 08:21:
Wij hebben deze zomer een week lang op mini camping de Bulte gestaan en hebben genoten! Heerlijk ruime plekken, mooi en schoon sanitair met een goed werkend systeem voor coronatijd. Wij hadden twee kleine kinderen mee en die hebben zich prima vermaakt bij het speeltuintje of op het grasveld. Eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik kan het iedereen aanraden.
Nico en Loes IJzerman heeft geschreven op 1 augustus 2020 om 10:15:
Wij hebben dit jaar voor het eerst op mini camping de Bulte gekampeerd. Prachtige plaatsen op een hele leuke camping. Mooie grasmat ook. Sanitair ook in corona tijd prima met een goede en praktische inslag. Eigenaars super aardige gasten. Niet moelijk en altijd bereid te helpen en je te woord te staan.
Petra en Sander heeft geschreven op 30 juli 2020 om 21:26:
Mooie website! En fantastische mini camping, heerlijk rustig, wakker worden met een zonnetje en het geluid van de groene specht, we zullen nog vaak op bezoek komen!
Richard en Henriëtte Vial heeft geschreven op 30 juli 2020 om 00:06:
Al 2x zijn we een weekend te gast geweest op "de Bulte". Een mooie en zeer nette camping met erg vriendelijke en behulpzame eigenaren. Wij zullen zeker nog vaker weer terugkomen!